100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Печінка - 400 г
Олія оливкова - 50 г
Цибуля - 40 г
Морква - 40 г
Яйця - 2 шт.
Вершки - 20 г або
Масло вершкове - 60 г
Зелень
Сіль
Перець
Directions
1Моркву та ріпчасту цибулю нарізати кубиками і злегка обсмажити з оливковою олією.
2У цю сковороду помістити печінку, нарізану шматочками, посолити, поперчити й обсмажити. Потім додати трохи води, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
3Готову печінку з овочами охолодити та пропустити через м'ясорубку з дрібними решітками 2‑3 рази. Додати розм'якшене вершкове масло або вершки. Готову масу ретельно вимішати, щоб вона вийшла пишна і повітряна.
4Викласти гіркою на тарілку, нанести рельєф змоченою у воді столовою ложкою, посипати рубаним яйцем і прикрасити зеленню.