Пиріг «Альпійський»
Пиріг «Альпійський»

Пиріг «Альпійський»

    

19 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Масло вершкове - 250 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 1,5 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Лимон - 1 ст. ложка цедри

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Directions

1Борошно змішати з яйцем, розведеними у воді дріжджами, 1 ст. ложкою цукру, 150 г вершкового масла і лимонною цедрою. Тісту дати підійти 1,5‑2 години.

2Готове тісто розділити на дві нерівні частини, більшу розкачати у вигляді кола, з меншої зробити джгут і укласти по краях кола. Помістити пиріг на припорошене борошном деко, викласти на нього залишки масла і посипати цукром.

3Випікати в розігрітій до 220-240°С духовці 10 хвилин.

00:00