Пиріг з м’ясом і капустою

  ,   

17 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно - 400 г

Свинина або яловичина нежирна - 250 г

Капуста білокачанна - 200 г

Маргарин - 100 г

Цукор - 25 г

Дріжджі - 25 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Сіль - 15 г

Молоко - 100 мл

Масло вершкове

Петрушка

Кріп

Перець чорний мелений

Directions

1З третини борошна, молока та дріжджів поставити опару. Поставити в тепле місце на 3 години.

2У чаші мультиварки розтопити вершкове масло, вбити в нього яйця, додати цукор, сіль. Підігріти цю суміш до 30°C, потім вилити в опару. Замісити рідке тісто, потім додати борошно, що залишилося. Вимісити його так, щоб відставало від рук, потім поставити в режим «Підігрів» на 1,5-2 години.

3Білокачанну капусту дрібно нарізати, обсмажити на олії.

4М'ясо нарізати на шматочки 25-30 г, обсмажити та пропустити через м'ясорубку.

5Ріпчасту цибулю дрібно нарізати та обсмажити окремо до золотистого кольору.

6Капусту, м'ясо, цибулю, зелень і перець змішати, посолити.

7Тісто розділити на шматки, розкачати в круглі коржі по діаметру мультиварки товщиною 5-8 мм. На перший пласт викласти рівним шаром начинку, прикрити другим шаром. Краї прищипнути, верх пирога змастити яйцем.

8Викласти пиріг в змащену олією чашу мультиварки, поставити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

9Потім включити режим «Випічка» на 60 хвилин.

00:00