17 рецептів Юлії Висоцької. Страви з молочних продуктів (Домашня колекція СТБ)
Cook: 1 hr 10 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Рікота або сир (творог) - 250 г
Мигдаль - 225 г
Масло вершкове - 210 г
Лимони - 7 шт.
Яйця - 6 шт.
Цукор - 2/3 склянки
Борошно пшеничне - 0,5 склянки
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Мигдаль подрібнити у блендері.
2Відокремити білки від жовтків.
3Цедру всіх лимонів натерти на дрібній тертці. З трьох лимонів віджати сік.
4200 г вершкового масла збити з цукром, потім, продовжуючи збивати, по одному ввести жовтки, додати мигдаль, цедру та сік лимонів, останнім всипати борошно.
5Білки збити з дрібкою солі.
6Додати в мигдальне тісто рікоту або сир, перемішати, потім ввести білки.
7Круглу форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, рівномірно розподіляючи його.
8Випікати пиріг в розігрітій до 150°С духовці 40‑45 хвилин.