Пиріг татарський з млинців із сирною (творожною) начинкою
Пиріг татарський з млинців із сирною (творожною) начинкою

Пиріг татарський

  ,   

10 Вересня, 2018

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Млинці

Сметана

Сухарі

ФАРШ ІЗ СИРУ (ТВОРОГА):

Сир - 75 г

Цукор - 10 г

Яйця - 1 шт.

Ванілін

Масло топлене - 2 ст. ложки

Цукрова пудра

Directions

1На широкій сковороді спекти млинці за будь-яким рецептом.

2ФАРШ З СИРУ: У протертий сир додати цукор, збиті яйця, сіль, ванілін і добре перемішати.

3У неглибоку змащену зсередини маслом і обсипану панірувальними сухарями форму укласти шарами млинці та фарш. Нижній і верхній шари повинні складатися з млинців.

4Облити верхній шар млинців сметаною, обсипати сухарями і запекти в духовці до утворення рум'яної скоринки.

5Форму перевернути на блюдо так, щоб нижній шар виявився зверху.

00:00