Пиріг яблучно-імбирний

    ,

14 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Масло вершкове - 150 г

Яйця - 1 шт.

Мед - 100 г

Яблука кислі - 1 кг

Лимони - 1 шт. (сік)

Імбир - 20 г натертого або 0,5 ст. ложки сушеного меленого

Directions

1Масло розтерти з борошном, додати яйця і половину меду. Замісити тісто, покласти його в пакет і прибрати на півгодини в холодильник.

2Очистити яблука від шкірки, нарізати їх на половинки. На опуклій поверхні яблучних половинок зробити надрізи і, щоб яблука не темніли, полити їх частиною соку лимона.

3Залишки лимонного соку змішати з медом і імбиром.

4Розкачати тісто в коло, викласти у форму для випічки, змащену маслом і посипану сухарями, зробити бортики, в центр покласти яблука, полити їх сумішшю соку лимона і меду. Готувати близько 45 хвилин при 180°C.

5Подавати пиріг з холодним йогуртом.

Дієта для підвищення імунітету

00:00