брусничний пиріг
брусничний пиріг

Пиріг із брусницею

    

16 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Брусниця - скільки буде потрібно

Молоко - 1 склянка

Дріжджі - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Масло вершкове або маргарин - 0,5 склянки

Борошно - 2,5 склянки

Кардамон подрібнений - на кінчику ножа

Крохмаль

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести теплим молоком, додати яйце, цукор, просіяне борошно, сіль і розмішати. Додати підігретое масло, знову перемішати та поставити в тепле місце для бродіння.

2Приблизно через 2 години, коли тісто підніметься, обім'яти його і дати постояти хвилин 40, потім знову обім'яти та викласти на посипану борошном дошку.

3Тісто розкачати та викласти на попередньо змащене маслом деко. На тісто розкласти ягоди брусниці, загорнути краї та поставити в духовку.

00:00