пиріжки з горохово-картопляною начинкою
пиріжки з горохово-картопляною начинкою

Пиріжки з горохово-картопляною начинкою

    , ,

26 Серпня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тісто пісне дріжджове

Горох

Картопля

Олія

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Приготувати пісне дріжджове тісто.

2Тісто розділити на кульки завбільшки з волоський горіх і розкачати у коржі завтовшки 1 мм.

НАЧИНКА:

1Горох замочити на кілька годин, потім промити, зварити до готовності, розім'яти в пюре.

2Цибулю очистити, нарізати, обсмажити в олії, змішати з горохом.

3Картоплю очистити, відварити, розім'яти, приєднати до гороху та цибулі, посолити, поперчити, перемішати.

ПИРІЖКИ:

1Покласти начинку в середину кожного коржика, защипнути краї. Запікати в духовці 20‑25 хвилин.

00:00