Пиріжки з горохово-картопляною начинкою пиріжки духовка, здорове харчування, пісне 26 Серпня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Тісто пісне дріжджове Горох Картопля Олія Сіль Перець чорний мелений Directions 1Приготувати пісне дріжджове тісто. 2Тісто розділити на кульки завбільшки з волоський горіх і розкачати у коржі завтовшки 1 мм. НАЧИНКА: 1Горох замочити на кілька годин, потім промити, зварити до готовності, розім'яти в пюре. 2Цибулю очистити, нарізати, обсмажити в олії, змішати з горохом. 3Картоплю очистити, відварити, розім'яти, приєднати до гороху та цибулі, посолити, поперчити, перемішати. ПИРІЖКИ: 1Покласти начинку в середину кожного коржика, защипнути краї. Запікати в духовці 20‑25 хвилин. 00:00