Плов з гранатом

    

8 Березня, 2017

Армянская кухня (7 поварят)

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

М'якоть баранини - 500 г

Рис - 300 г

Бульйон м'ясний - 3 склянки

Олія соняшникова - 1 стакан

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 головки

Барбарис - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати кубиками, посолити, поперчити q обсмажити на розігрітій з маслом сковороді.

2Перекласти м'ясо в сотейник, залити бульйоном, додати нарізані дрібними кубиками пасеровані моркву та цибулю, барбарис, сіль, довести до кипіння.

3Додати до м'яса рис, перемішати та тушкувати до готовності при слабкому кипінні.

4При подачі оформити зеленню та посипати зернами граната.

00:00