Плов з гранатом страви з м'яса вірменська кухня 8 Березня, 2017 Армянская кухня (7 поварят) Cook: 1 hr 15 mins Yields: 4 порції Ingredients М'якоть баранини - 500 г Рис - 300 г Бульйон м'ясний - 3 склянки Олія соняшникова - 1 стакан Морква - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 3 головки Барбарис - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'ясо нарізати кубиками, посолити, поперчити q обсмажити на розігрітій з маслом сковороді. 2Перекласти м'ясо в сотейник, залити бульйоном, додати нарізані дрібними кубиками пасеровані моркву та цибулю, барбарис, сіль, довести до кипіння. 3Додати до м'яса рис, перемішати та тушкувати до готовності при слабкому кипінні. 4При подачі оформити зеленню та посипати зернами граната. 00:00