Помідори заливні

  

9 Лютого, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 6-7 порцій

Ingredients

Помідори - 1 кг (6-7 шт.)

Курка або індичка - 200 г філе

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Желатин - 20 г

Сіль

Перець

Помідори заливні

Directions

1Цибулину розрізати на 4 частини, моркву нарізати крупно.

2Викласти в каструлю філе, цибулю, моркву, посолити, поперчити, варити філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).

3Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води та залишити на той час, який вказано на упаковці.

4Філе дрібно нарізати.

5Бульйон процідити (всього знадобиться близько 1 склянки бульйону), додати желатин і довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.

6Помідори вимити, зрізати верхівку.

7Акуратно чайною ложкою видалити м'якоть.

8Нафарширувати курячим філе.

9Залити бульйоном. Поставити в холодильник на 5-6 годин.

00:00