Помідори запечені з курячою печінкою

  ,   

10 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Помідори - 4 шт.

Куряча печінка відварна - 400 г

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 50 г

Олія - 8 ч. ложок

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 4 ст. ложки рубаної зелені

Розмарин - 1 гілочка

Сіль

Перець

Directions

1Помідори розрізати навпіл, укласти в форму для запікання, посолити, поперчити.

2Часник пропустити через прес, змішати з зеленню петрушки і рубаним розмарином.

3Покласти на кожен помідор трохи приготовленої суміші, полити 1 ч. ложкою олії та посипати сухарями. Запікати помідори в духовці 20 хвилин при 200°C.

4Відварну курячу печінку нарізати соломкою, обсмажувати у вершковому маслі 2 хвилини.

5На запечені помідори покласти приготовлену печінку та прикрасити зеленню.

00:00