Пончики класичні пиріжки 10 Грудня, 2019 Пончики и оладьи Ingredients Борошно - 1,5 склянка Молоко - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Цукор - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Розпушувач - 1 пакетик або Сода харчова - 0,5 ч. ложки Кориця мелена - 1 ч. ложка Цукрова пудра - 1 ч. ложка Олія для смаження Directions 1У миску всипати просіяне борошно, додати розпушувач, корицю, перемішати. 2Окремо розтерти яйце з цукром і розтопленим вершковим маслом. Додати молоко та ще раз перемішати. Поступово всипаючи борошно, замісити тісто. 3У сковороді розігріти олію. Сформувати пончики (використовуючи форму для пончиків) і посмажити їх в олії. 4Викласти пончики на тарілку та посипати цукровою пудрою. 00:00