100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 25 mins
Cook: 20 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Гриби портобелло - 5 середніх капелюшків
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Цибуля нарізана - 0,5 склянки
Часник - 2 зубчики
Шпинат-бебі - 1 упаковка 140 г
Хліб білий - 0,75 склянки великої м'якої крихти
Сир чеддер білий гострий тертий - 0,5 склянки / близько 60 г
Горіхи пекан нарізані - 2 ст. ложки
Шавлія свіжа порізана - 1 ст. ложка
Гірчиця коричнева пряна - 1 ст. ложка
Directions
1Замочити яблуневу або горіхову дошку розміром 35x15x2 см в достатній кількості води щонайменше на 1 годину.
2Видалити ніжки та пластинки з чотирьох грибних капелюшків; ніжки порубати. Нарізати капелюшок, який залишився.
3НАЧИНКА: У великій сковороді нагріти олію на середньому вогні. Додати нарізаний гриб і ніжки, нарізану цибулю і подрібнений часник; готувати, перемішуючи, 5 хвилин або до м'якості. Змішати зі шпинатом; готувати, перемішуючи, 2 хвилини або поки не підв'яне. Прибрати з вогню. Змішати залишки інгредієнтів.
4Нагрівати дошку на грилі без кришки над середнім вогнем 3‑5 хвилин, доки вона не потріскається і не почне димитися.
5Тим часом смажити грибні капелюшки догори тією частиною, де були ніжки, готувати 3 хвилини або до появлення ознак смження.
6Перекласти грибні капелюшки на дошку та наповнити начинкою. Смажити під кришкою 15 хвилин або доки гриби не стануть коричневі, а начинка не нагріється.
7За бажання прикрасити зверху додатковою шавлією.
Портобелло - різновид печериці - повністю дозрілий гриб кріміно з розкритим капелюшком