Портобелло копчені на дошці

    

11 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби портобелло - 5 середніх капелюшків

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Цибуля нарізана - 0,5 склянки

Часник - 2 зубчики

Шпинат-бебі - 1 упаковка 140 г

Хліб білий - 0,75 склянки великої м'якої крихти

Сир чеддер білий гострий тертий - 0,5 склянки / близько 60 г

Горіхи пекан нарізані - 2 ст. ложки

Шавлія свіжа порізана - 1 ст. ложка

Гірчиця коричнева пряна - 1 ст. ложка

Directions

1Замочити яблуневу або горіхову дошку розміром 35x15x2 см в достатній кількості води щонайменше на 1 годину.

2Видалити ніжки та пластинки з чотирьох грибних капелюшків; ніжки порубати. Нарізати капелюшок, який залишився.

3НАЧИНКА: У великій сковороді нагріти олію на середньому вогні. Додати нарізаний гриб і ніжки, нарізану цибулю і подрібнений часник; готувати, перемішуючи, 5 хвилин або до м'якості. Змішати зі шпинатом; готувати, перемішуючи, 2 хвилини або поки не підв'яне. Прибрати з вогню. Змішати залишки інгредієнтів.

4Нагрівати дошку на грилі без кришки над середнім вогнем 3‑5 хвилин, доки вона не потріскається і не почне димитися.

5Тим часом смажити грибні капелюшки догори тією частиною, де були ніжки, готувати 3 хвилини або до появлення ознак смження.

6Перекласти грибні капелюшки на дошку та наповнити начинкою. Смажити під кришкою 15 хвилин або доки гриби не стануть коричневі, а начинка не нагріється.

7За бажання прикрасити зверху додатковою шавлією.

Портобелло - різновид печериці - повністю дозрілий гриб кріміно з розкритим капелюшком

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1 гриб
Calories186 калорій
Sodium241 мг
Protein8 г
Cholesterol15 мг
Total Fat11 г
Saturated Fat4 г
Total Carbohydrates15 г
Dietary Fiber3 г