Приправа овочева

    

20 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 5 кг

Морква - 2 кг

Цибуля ріпчаста - 1 кг

Перець болгарський - 1 кг

Олія - 200 мл

Перець чорний мелений - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений - 1 ст. ложка

Сіль - 5 ст. ложок

Directions

1Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю тонкою соломкою, перець тонкими дольками, а моркву натерти на крупній тертці. Приготувати з томатів пюре в блендері або за допомогою м'ясорубки.

2Налити на дно чаші мультиварки олію та пасерувати нарізані овочі.

3Пасеровані овочі залити томатним пюре, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 2 години 15 хвилин.

4Додати в овочеву масу сіль і спеції, перемішати та довести до кипіння.

5Розкласти овочеву приправу в стерилізовані банки та герметично закрити металевими кришками. Перевернути банки догори дном і залишити до охолодження.

00:00