Пряники з яблучним повидлом

    

13 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 350 г

Масло вершкове - 250 г

Цукор - 120 г

Повидло - 120 г

Родзинки - 50 г

Яйця - 1 шт.

Мед - 3 ст. ложки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1У мисці змішати яйце, масло, мед, родзинки та цукор.

2Встановити в мультиварці режим «Варка на пару» на 30 хвилин, налити воду в чашу мультиварки, встановити кошик для приготування на пару, в нього поставити ємність з родзинковою сумішшю.

3Коли маса загусне, вийняти її з мультиварки, всипати борошно, сіль і розпушувач і знову ретельно перемішати.

4Розділити тісто на дві частини. Розкачати обидві в пласти середньої товщини. Нанести на один шар повидло та прикрити другим, защипнути краї. Нарізати невеликими прямокутниками.

5Викласти в кошик для варіння на пару, встановити в мультиварку ємність і готувати в режимі «Варка на пару» 45 хвилин.

00:00