100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Мед - 500 г
Борошно пшеничне - 500 г
Сметана - 0,5 склянки
Молоко - 1 склянка
Яйця - 2-3 жовтки
Цукор палений - 1 ч. ложка
Кориця мелена - 1 ч. ложка
Сода харчова гашена - 0,5 ч. ложки
Directions
1Борошно змішати з меленою корицею і содою. У мед ввести палений цукор, влити молоко, сметану, вибити яєчні жовтки та добре перемішати. Потім додати борошно і вимісити тісто.
2На листи, змащені маслом або жиром і посипані борошном, укласти коржі та випекти.
3Готові коржі охолодити та нарізати пряники бажаної форми.