Пряники імбирні
12 Серпня, 2018
Family Circle 2016 Christmas
- Prep: 1 hr 10 mins
- Cook: 10 mins
- Yields: 30 шт.
Ingredients
Масло - 125 г
Цукор коричневий щільно пресований - 0,5 склянки
Сироп золотий - 125 мл
Яйця - 1 жовток
Борошно пшеничне - 2,5 склянки
Імбир мелений - 1 ст. ложка
Кориця - 1 ч. ложка
Сода (бікарбонат натрію) - 1 ч. ложка
Помадка - 300 г
Directions
1Розігріти духовку до 180°С. Застелити 2 дека папером для випічки.
2Покласти розм'якшене масло та цукор у середню миску. Електричним міксером збити до посвітлення та кремового стану. Додати золотий сироп і жовток і збивати 1 хвилину, щоб все поєдналося. Змішати з борошном, імбиром, корицею і содою. Викласти тісто на чисту суху поверхню та вимішувати до м'якості. Скачати у шар і охолоджувати 30 хвилин.
3Вийняти тісто з холодильника та покласти між 2 аркушами паперу для випічки. Розкачати до товщини 5 мм. Виїмками (дерева, будинки, зірки або інші) вирізати фігури. Покласти на приготовані дека та випікати 10 хвилин або доки печиво не набуде коричневого кольору.
4Залишити на підносах на 5 хвилин, потім перекласти у дротяні стійки, для повного охолодження.
5ДЕКОРУВАННЯ: Змішати помадку з достатньою кількістю води, щоб зробити густу глазур. Перекласти до кондитерського мішечка з тонкою насадкою. Прикрасити за смаком і залишити висихати.
Підготовка: 40 хвилин +
Охолодження: 30 хвилин
Приготування: 10 хвилин