Пудинг лимонний (з підсмаженим борошном)

    ,

19 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 неповна склянка

Масло вершкове - 150 г

Сухарі мелені - 2 склянки

Цукор - 0,7 склянки

Лимон - 0,5 шт. (цедра) + 2 ст. ложки соку

Яйця - 6 шт.

Сіль

Directions

1Яєчні жовтки розтерти з цукром, білки збити до пінистої консистенції.

2Розм'якшене вершкове масло, мелені сухарі, попередньо підсмажену муку та сіль змішати з жовтками. Додати лимонний сік і подрібнену цедру. У суміш ввести білки. Все ретельно перемішати.

3Викласти тісто в змащену маслом форму і довести до готовності на водяній бані.

Дієта при гіпотонії

00:00