Пудинг маковий

    ,

19 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Мак - 200 г

Яйця - 5 шт.

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Цукор - 100 г

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Молоко - 2 склянки

ДЛЯ СОУСУ:

Молоко - 1 склянка

Яйця - 3 шт.

Борошно - 3 ч. ложки

Цукор - 200 г

Ванілін

Directions

1Мак добре промити, залити молоком, зварити до м'якості. Злити молоко, пропустити мак через м'ясорубку.

2Жовтки розтерти з цукром, змішати з сухарями і тертою цедрою, додати розтерті жовтки, збиті в густу піну білки, обережно перемішати зверху вниз.

3Викласти в змащену маслом і обсипану сухарями форму. Варити на пару 1 годину.

4Готовий пудинг залити ванільним соусом і подавати гарячим.

Дієта при гіпотонії

00:00