Пудинг печінковий

    

10 Лютого, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Печінка - 150 г

Батон - 1 скибочка

Цибуля ріпчаста - 1 шт. невелика

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 1 шт.

Зелень подрібнена - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Батон вимочити в воді та віджати. Моркву вимити, очистити та відварити. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити.

2Печінку, овочі та хліб пропустити через м'ясорубку. Масло розтерти з жовтком і перемішати з фаршем. Збити білок і влити в фарш. Додати зелень, сіль і мелений чорний перець.

3Запікати пудинг в аерогрилі 50 хвилин при середній швидкості і температурі 180°С.

00:00