Пудинг ранковий

    ,

21 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Масло вершкове - 100 г

Борошно - 200 г

Цукор - 200 г

Кава чорна натуральна мелена - 20 г

Молоко - 500 г

Яйця - 8 шт.

Ванілін

ДЛЯ ПІДЛИВИ:

Молоко - 200 г

Кава чорна міцна - 100 г

Цукор - 100 г

Яйця - 2 шт.

Борошно - 30 г

Ванілін

Directions

1До топленого вершкового масла додати борошно, злегка підсмажити його та, безперервно помішуючи, залити киплячим молоком. Масі дати закипіти, трохи охолодити її, додати мелену каву, 150 г цукру та яєчні жовтки (по одному).

2Яєчні білки з 50 г цукру та ваніліном збити в міцну піну й обережно додати в першу масу.

3Пудингову форми змастити маслом і наповнити тістом на три чверті висоти, помістити в каструлю з окропом і зварити.

4Подавати на стіл пудинг з підливою.

ПІДЛИВА:

1Цукор, жовтки, борошно та 100 г холодного молока з ваніліном добре вимішати.

2Залишки молока та міцну чорну каву поставити на вогонь і, коли кава з молоком підігріється, безперервно помішуючи, додати до них першу масу.

3Зняти з вогню скипілу масу та змішати з піною з двох яєчних білків.

Дієта при гіпотонії

00:00