Пудинг рибний по-мадридськи закуски, страви з риби іспанська кухня на пару 10 Лютого, 2017 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Тріска - 1 кг філе Помідори - 4 шт. Олія оливкова - 3 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки Яйця - 5 шт. Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Мускатний горіх мелений - 1 щіпка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рибу відварити до готовності, розібрати на дрібні шматочки. 2Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати кубиками і тушкувати 15 хвилин з оливковою олією. 3З'єднати помідори з рибою, посолити, остудити. Приправити перцем і мускатним горіхом. Ввести збиті яйця. 4Викласти в змащену вершковим маслом і посипану сухарями форму. Готувати 1 годину на паровій бані. 00:00