Пудинг рибний по-мадридськи

  ,     

10 Лютого, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Тріска - 1 кг філе

Помідори - 4 шт.

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Яйця - 5 шт.

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Мускатний горіх мелений - 1 щіпка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу відварити до готовності, розібрати на дрібні шматочки.

2Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати кубиками і тушкувати 15 хвилин з оливковою олією.

3З'єднати помідори з рибою, посолити, остудити. Приправити перцем і мускатним горіхом. Ввести збиті яйця.

4Викласти в змащену вершковим маслом і посипану сухарями форму. Готувати 1 годину на паровій бані.

00:00