172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 150 г
Молоко - 1,5 л
Цукор - 4 ст. ложки
Ваніль - 1 паличка
Крохмаль - 2 ст. ложки
Яйця - 1 жовток
Кориця
Ягоди
Directions
1Добре промитий рис залити 1 л молока, додати цукор і варити, постійно помішуючи, на невеликому вогні близько 20 хвилин. Рис має розваритися.
2В окрему миску вилити молоко, додати курячий жовток, крохмаль, добре перемішати.
3Влити молочно-яєчну суміш до розвареного рису, додати розмелений ванілін і варити на слабкому вогні до загусання маси (потрібно весь час помішувати пудинг).
4Готовий пудинг викласти в десертні склянки і прибрати в холодильник до повного застигання. Коли пудинг застигне, посипати його корицею і прикрасити ягодами.