100 рецептов при бессоннице.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Сир (творог) - 500 г
Сметана - 1 склянка
Яйця - 3 шт.
Цукор - 2 ст. ложки
Манна крупа - 2 ст. ложки
Масло - 2 ст.мложки
Шпинат свіжий - 250 г
Сир - 25 г
Directions
1У протертий сир (творог) додати яєчні жовтки, розтоплене масло, цукор, сіль, манну крупу. Все це добре перемішати та збити дерев'яною лопаткою.
2Шпинат перебрати, очистити від стеблинок, листя промити в двох-трьох водах, відкинути на решето, дати стекти воді, потім дрібно порубати та перемішати з сирною масою.
3Змішавши всю масу зі збитими білками, перекласти її в змащену маслом і посипану товченими сухарями сковороду, зрівняти поверхню, змастити її сметаною, посипати тертим сиром, скропити олією і поставити в духовку на 15-30 хвилин.
4Готовий гарячий пудинг викласти на блюдо, полити маслом і подати з холодною сметаною.