Пудинг сирний (творожний) з родзинками

    

17 Лютого, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Сир (творог) жирний - 450 г

Яйця - 3 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Ванілін

Родзинки - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сухарі мелені - 1 ст. ложка

Сметана - 1 ст. ложка

Сік фруктовий - 1/3 склянки

Directions

1В жирний сир (творог) додати 3 жовтки, розтерті з цукром, пшеничне борошно, ванілін, родзинки та все вимішати. Додати збиті в густу піну білки яєць і знову вимішати.

2Покласти сирну масу в форми, змащені вершковим маслом і присипані меленими сухарями. Поверхню пудингу розрівняти та змастити сметаною. Запікати в духовці до готовності.

3Вийнявши з духовки, залишити на 5-20 хвилин, потім викласти з форми. Перед подачею на стіл полити гарячий пудинг солодким фруктовим соком.

00:00