Пудинг сирно-морквяний (творожний)

    ,

21 Червня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 80 г

Морква - 1 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Масло - 2 ч. ложки

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Сироп фруктовий або ягідний

Directions

1Сир (творог) протерти через сито.

2Моркву очистити, тонко нашаткувати, потушкувати з невеликою кількістю води та протерти через сито.

3З'єднати сир з тушкованою морквою, розмішати, додати цукор, розтертий з вершковим маслом і жовтком. Все добре змішати до однорідності, обережно додати міцно збитий білок, перемішати.

4Викласти в невелику формочку або кухоль, густо змащені вершковим маслом (1 ч. ложка) та посипані сухарною крихтою, накрити промасленим кружальцем паперу. Варити на водяній бані в духовці або на плиті. Готовий пудинг має відставати від країв форми.

5Перед подачею полити малиновим або суничним сиропом.

Дієта при пієлонефриті, гломерулонефриті, нирковій недостатності, циститі

00:00