пудинг з яблуком
пудинг з яблуком

Пудинг яблучний

    , , ,

8 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яблука - 400 г (3-4 шт. середніх розмірів)

Борошно пшеничне - 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко - 0,25 склянки / 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Сода харчова - 0,25 ч. ложки

Сіль

Directions

1Яблука розрізати на 4 частини та спекти в духовці з додаванням невеликої кількості води.

2ТІСТО: Змішати борошно, цукор і соду. Додати вершкове масло, нагріте молоко та збите яйце. Масу розмішати і збити.

3Спечені яблука укласти в формочку, густо змащену маслом і обсипану сухарями, та залити тістом.

4Форму накрити промасленим пергаментним папером і варити на водяній бані в духовці 30-35 хвилин.

Дієта при уратних каменях - без солі

00:00