Пудинг із вимоченої моркви

    

16 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 2 шт.

Масло вершкове - 15 г

Сметана - 2 ст. ложки

Молоко - 50 мл

Сир (творог) - 50 г

Яйця - 1 шт.

Цукор

Directions

1Очищену моркву натерти на дрібній тертці, залити 2 л холодної води та вимочувати 3-4 години, змінюючи воду кожну годину.

2Потім моркву віджати крізь марлю, залити молоком, додати 2/3 масла і тушкувати.

3У готову моркву додати жовток, змішаний з протертим сиром (творогом), а також збитий білок і цукор, все вимішати, викласти у форму, змащену маслом, і запекти.

4Подавати зі сметаною.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00