Пудинг із саго
Пудинг із саго

Пудинг із саго з яблуками та варенням

    ,

19 Вересня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Саго - 40 г

Масло вершкове - 5 г

Яблука антонівські - 30 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 15 г

Молоко - 60 г

Варення - 30 г

Directions

1Саго перебрати, промити, покласти в киплячу злегка підсолену воду і, помішуючи дерев'яною веселкою, варити до напівготовності.

2Потім саго відкинути на сито, перекласти в каструлю, залити молоком і варити до готовності.

3У зварене саго покласти розтерті з цукром яєчні жовтки, дрібно нарізані антонівські яблука, вершкове масло, добре перемішати і запекти.

4При подачі пудинг полити попередньо розігрітим варенням.

Дієта з високим вмістом магнію для здоров'я судин, дієта при гіпертонії

00:00