Пудинг із саго з яблуками та варенням десерти духовка, здорове харчування 19 Вересня, 2018 155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Саго - 40 г Масло вершкове - 5 г Яблука антонівські - 30 г Яйця - 1 шт. Цукор - 15 г Молоко - 60 г Варення - 30 г Directions 1Саго перебрати, промити, покласти в киплячу злегка підсолену воду і, помішуючи дерев'яною веселкою, варити до напівготовності. 2Потім саго відкинути на сито, перекласти в каструлю, залити молоком і варити до готовності. 3У зварене саго покласти розтерті з цукром яєчні жовтки, дрібно нарізані антонівські яблука, вершкове масло, добре перемішати і запекти. 4При подачі пудинг полити попередньо розігрітим варенням.Дієта з високим вмістом магнію для здоров'я судин, дієта при гіпертонії 00:00