Пунш «Новорічний» алкоголь Новий рік, святкове 9 Серпня, 2018 Горячие напитки с вином (Семь поварят) Yields: 10-12 порцій Ingredients Вино червоне сухе - 750 мл Чай чорний - 2 ч. ложки Гвоздика - 2 бутона Кориця мелена - 1 щіпка Цукор - 125 г Апельсини - 2 шт. Лимони - 1 шт. М'ята Вишня коктейльна Directions 1Чорний чай змішати з корицею і гвоздикою, влити 500 мл окропу та настоювати під кришкою 6 хвилин, потім процідити. 2Додати цукор і вино, перемішати, прогріти суміш до 60°С. 3Потім влити свіжовичавлений сік апельсинів і лимона. 4Розлити пунш по чашках або склянках, оформити скибочками лимона, коктейльною вишнею і листочками м'яти. 00:00