Пунш «Новорічний»
Пунш «Новорічний»

Пунш «Новорічний»

    ,

9 Серпня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 10-12 порцій

Ingredients

Вино червоне сухе - 750 мл

Чай чорний - 2 ч. ложки

Гвоздика - 2 бутона

Кориця мелена - 1 щіпка

Цукор - 125 г

Апельсини - 2 шт.

Лимони - 1 шт.

М'ята

Вишня коктейльна

Directions

1Чорний чай змішати з корицею і гвоздикою, влити 500 мл окропу та настоювати під кришкою 6 хвилин, потім процідити.

2Додати цукор і вино, перемішати, прогріти суміш до 60°С.

3Потім влити свіжовичавлений сік апельсинів і лимона.

4Розлити пунш по чашках або склянках, оформити скибочками лимона, коктейльною вишнею і листочками м'яти.

00:00