100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Yields: 24 порції
Ingredients
Вода - 3 склянки
Цукор - 1,5 склянки
Желатин із персиковим смаком - 1 упаковка 85 г
Персики консервовані скибочками в легкому сиропі разом із сиропом - 1 банка 820 г
Сік персиковий - 5 склянок
Сік лимонний - 0,5 склянки
Ель імбирний або газована вода - 8 пляшок по 280 г
Directions
1У великій каструлі довести до кипіння воду, цукор та желатин, перемішуючи та розчиняючи цукор і желатин.
2Покласти персики у блендер; закрити кришкою і розмолоти до гладкості.
3У дуже великій мисці поєднати желатинову суміш, персикове пюре, персиковий та лимонний соки. Розподілити суміш по 4 літрових контейнерах (у кожному контейнері 6 порцій). Накрити кришкою і заморожувати щонайменше 8 годин або до затвердіння.
4Перед подачею нехай контейнери постоять при кімнатній температурі 1 годину.
5Розірвати желе на кусочки великою виделкою. Помістити шматочки у бокали. На кожен контейнер персикової суміші повільно залити 2 пляшки імбирного елю; перемішати. Подавати негайно.
Підготовка: 20 хвилин
Заморожування: 8 годин
Настоювання: 1 година