Пхалі зі стручкової квасолі закуски грузинська кухня 19 Грудня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Квасоля стручкова - 500 г Волоські горіхи - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2 зубчики Шафран імеретинський - 10 г Уцхо-сунелі - 10 г Кінза - 5 г меленого насіння Базилік - 4 гілочки Чабер - 2 гілочки Оцет винний - 30 мл Перець червоний мелений Сіль Directions 1Квасолю відварити, добре віджати та подрібнити. 2Горіхи, часник, зелень подрібнити, ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати спеції, оцет і сіль, перемішати. 3Квасолю перемішати з горіховою заправкою, дати настоятися 2 години. 00:00