Пхалі зі стручкової квасолі

    

19 Грудня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Квасоля стручкова - 500 г

Волоські горіхи - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Шафран імеретинський - 10 г

Уцхо-сунелі - 10 г

Кінза - 5 г меленого насіння

Базилік - 4 гілочки

Чабер - 2 гілочки

Оцет винний - 30 мл

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю відварити, добре віджати та подрібнити.

2Горіхи, часник, зелень подрібнити, ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати спеції, оцет і сіль, перемішати.

3Квасолю перемішати з горіховою заправкою, дати настоятися 2 години.

00:00