Пюре морквяно-яблучне

    

27 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Молоко - 100 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Directions

1Моркву вимити, зварити в шкірці до готовності, потім очистити.

2Яблуко почистити, натерти на тертці, а потім разом із морквою протерти через сито.

3Борошно підсушити на сковороді, розвести молоком і проварити 5 хвилин.

4Все змішати, додати цукор, довести до кипіння і зняти з вогню.

5Заправити вершковим маслом.

Дієта при гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності

00:00