Пюре морквяно-яблучне десерти лікувальне харчування 27 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 1 шт. Яблука - 1 шт. Молоко - 100 мл Цукор - 1 ч. ложка Масло вершкове - 1 ч. ложка Борошно - 1 ч. ложка Directions 1Моркву вимити, зварити в шкірці до готовності, потім очистити. 2Яблуко почистити, натерти на тертці, а потім разом із морквою протерти через сито. 3Борошно підсушити на сковороді, розвести молоком і проварити 5 хвилин. 4Все змішати, додати цукор, довести до кипіння і зняти з вогню. 5Заправити вершковим маслом.Дієта при гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності 00:00