буряк та яблука
буряк та яблука

Пюре яблучно-бурякове

  ,   

27 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Буряк вимити, почистити, відварити.

2Змолоти буряк на м'ясорубці, додати вершкове масло та тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.

3Яблуко почистити, натерти на дрібній тертці та покласти разом з цукром до буряка. Тушкувати 5 хвилин.

Дієта при гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності

00:00