піта або корж тіста
піта або корж тіста

Піта

    

27 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Дріжджі сухі - 2 ст. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Цукор - 1,5 ч. ложки

Вода - 350 мл

Directions

1Змішати теплу воду, дріжджі та цукор, залишити до спінювання.

2З'єднати опару з борошном і сіллю, вимісити м'яке тісто. Розділити на 6 кульок. Кожну злегка здавити, розкачати в круглі коржі товщиною до 5-7 мм. Викласти коржі на посипану борошном тарілку та залишити на 1 годину під серветкою.

3Чашу мультиварки змастити олією, викласти піту. Виставити режим «Варка на пару» на 15 хвилин.

4Вийняти піту з мультиварки, подавати на стіл теплою.

00:00