Піта по-міланськи

  

28 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

  • Cook: 50 mins

Ingredients

Піта - 4 шт.

Ковбаса копчена - 16 скибочок

Олія оливкова - ??2 ст. ложки

Бульйон м'ясний - 4 ст. ложки

Борошно - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Селера - 1 ст. ложка тертого кореня

Морква терта - 2 ст. ложки

Базилік рубаний - 1 ст. ложка

Кріп рубаний -1 ст. ложка

Помідори - 300 г

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Всі овочі (крім помідорів) протушкувати на середньому вогні 10 хвилин, потім додати нарізані помідори і базилік, розмішане в бульйоні борошно, і всі компоненти. Тушкувати ще 30 хвилин на маленькому вогні.

2Гарячу масу протерти через сито, охолодити і намазати нею кожну піту. Зверху покласти по 4 скибочки ковбаси і посипати подрібненою зеленню кропу.

00:00