Піца «Гавайська» (з куркою та ананасами)

    ,

9 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 шт.

Ingredients

Тісто для піци - 140 г

Курка - 50 г філе

Ананас - 50 г

Моцарела - 75 г

Томатна паста або готовий соус для піци - 3 ст. ложки

Петрушка - кілька гілочок

Перець чорний мелений

Борошно на підпил

Directions

1Нарізати куряче філе поперек волокон тонкими скибочками, ананас — кубиками. Відокремити листя петрушки від стебел, подрібнити. Розламати сир на шматочки руками.

2Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко.

3Змастити заготовку томатною пастою. Посипати шматочками сиру й ананаса. Викласти променями з центру скибочки курячого м'яса. Додати подрібнену петрушку. Поперчити.

4Випікати піцу в розігрітій до 300°С духовці 7 хвилин.

00:00