Піца «Мисливська»

    ,

30 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 шт.

Ingredients

Тісто для піци - 140 г

Яловичина - 75 г фаршу

Моцарела - 75 г

Помідори ґрунтові - 50 г

Цибуля червона - 0,25 шт.

Печериці - 40 г

Томатна паста або готовий соус для піци - 2-3 ст. ложки

Борошно на підпил

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Пармезан - 10 г

Directions

1Вимити, обсушити та почистити шампіньйони, нарізати скибочками.

2Очистити цибулю, видалити у помідорів плодоніжки. Нарізати цибулю кільцями, помідори - кружальцями. Розламати моцарелу на шматочки руками.

3Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко.

4Змастити заготовку томатною пастою. Викласти зверху моцарелу. Рівномірно розподілити фарш, кільця цибулі, гриби та кружальця помідорів.

5Випікати в розігрітій до 300°С духовці 7 хвилин.

6При подачі посипати тертим на дрібній тертці пармезаном.

00:00