Равлики
Равлики

Равлики з гірчичним соусом

  

16 Вересня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Равлики сирі очищені - 200 г

Гірчиця - 2 ст. ложки

Оцет - 3 ст. ложки

Олія оливкова - 100 г

Петрушка - 15 г зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Равлики вимити, опустити в киплячу підсолену воду, знову довести до кипіння, варити 5 хвилин. Зняти з вогню, остудити у відварі до кімнатної температури.

2СОУС: Гірчицю з'єднати з оцтом і оливковою олією, посолити та поперчити за смаком. Збити вінчиком до однорідної густої маси. Додати дрібно нарізану петрушку, перемішати.

3Равлики викласти на блюдо, полити соусом.

00:00