Равлики «Наполеон»

  ,

21 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Равлики - 24 шт.

Вино біле сухе - 1 склянка

Бульйонний кубик овочевий - 1 шт.

Мигдаль - 30 г

Печериці - 50 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Соус томатний - 3 ст. ложки

Перець білий мелений

Cіль

Directions

1Равликів залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну і варити 10 хвилин. Відкинути на друшляк і остудити під струменем холодної води.

2Равликів вийняти з раковин, видалити ріжки, чорну смужку nf дві тверді залози. Підготовлених равликів залити овочевим бульйоном, приготованим з кубика, і варити при слабкому кипінні 3 години.

3Мигдаль обшпарити, очистити від шкірки та дрібно порубати.

4Гриби нарізати скибочками, обсмажити на маслі.

5З'єднати гриби з мигдалем, спеціями та рубаною зеленню.

6У змащену маслом форму покласти грибну суміш у вигляді кільця, в середину викласти равликів, полити томатним соусом і запікати в духовці до готовності.

00:00