Равіолі «Неаполітанська затока»
пельмені, вареники, галушки італійська кухня
18 Квітня, 2018
Это вкусно 2017 №10
Ingredients
Борошно пшеничне - 350 г
Яйця - 1 шт.
Вода - 200 мл
Шпинат свіжий - 10 великих листочків
Куркума - 0,5 ч. ложки
Олія оливкова - 1 ч. ложка
Картопля - 4‑5 шт.
Морква - 3‑4 середніх
Квасоля стручкова зелена - 150‑200 г
Курка варена (за бажання)
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
НАЧИНКА З КАРТОПЛІ, МОРКВИ ТА СТРУЧКОВОЇ КВАСОЛІ:
1Картоплю почистити, зварити, повністю злити воду, зробити пюре.
2Квасолю зварити, злити воду.
3Моркву почистити, нарізати кубиками, зварити, злити воду.
4Зробити пюре міксером. Можна додати дрібно нарізану варену курку.
ШПИНАТНЕ ТІСТО:
1Шпинат помити, подрібнити руками, залити водою і кип'ятити 5 хвилин.
2Добре подрібнити блендером і дати охолонути.
3У миску насипати борошно, додати яйце, шпинат, оливкову олію і куркуму. Замісити тісто.
4Покласти половину борошна і в процесі замісу досипати решту. Тісто не має прилипати до рук, якщо треба, ще підсипати борошна.
РАВІОЛІ:
1Частину тіста розкачати товщиною 2 мм. Вирізати кружальця або нарізати квадратики, покласти начинку та склеїти краї. Якщо тісто погано склеюється, то в місцях придавлювання можна змочити водою.
2Відварити в підсоленій воді.
3Подавати з різними соусами або просто з вершковим маслом і тертим пармезаном.
З цього тіста можна зробити лазанью, вареники, лаваш, пельмені