Картопля солодка, очищена та нарізана кубиками - 1,5 склянки
Капуста подрібнена - 1,25 склянки
Олія оливкова - 1 ч. ложка
Імбир свіжий - 1 шматочок 2,5 см
Часник - 1 зубчик
Дукка - 2 ч. ложки
Лимон - 0,5 шт. (цедра) + дольки (за бажання)
Цибуля червона - 0,25 шт.
Перець чилі червоний - 0,25 шт.
Цибуля зелена - 1 стебло, лише зелена частина
Сіль морська
Перець чорний свіжомелений
Directions
1Покласти солодку картоплю в каструлю з солоною холодною водою, щоб вода покрила картоплю. Довести до кипіння, варити 10‑15 хвилин або до м'якості, потім злити. Відкласти.
2Тим часом пропарити капусту над киплячю водою впродовж 5 хвилин або доки вона не стане м'якою, але збереже форму шматочків.
3Нагріти оливкову олію в антипригарній сковороді на середньому вогні, потім додати очищений і дрібно нарізаний імбир і дрібно нарізаний часник. Смажити декілька секунд, обережно, щоб не згоріло, а потім перемішати з приправою дукка.
4Додати солодку картоплю і капусту, добре перемішати, приправити сіллю та перцем. Продовжувати готувати, іноді помішуючи, 6‑8 хвилин або доки рагу не почне ставати золотисто-коричневим. Додати тонко натерту лимонну цедру і нарізану дрібними кубиками червону цибулю, добре перемішати.
5Перекласти солодку картоплю та капусту в чашу, посипати тонко нарізаними червоним перцем чилі та зеленою цибулею, а потім додати лимонні дольки (за бажання), щоб вичавити сік на рагу.