Рагу з солодкої картоплі та капусти з дукка
Рагу з солодкої картоплі та капусти з дукка

Рагу з солодкої картоплі та капусти з дукка

  ,   ,

27 Липня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Картопля солодка, очищена та нарізана кубиками - 1,5 склянки

Капуста подрібнена - 1,25 склянки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Імбир свіжий - 1 шматочок 2,5 см

Часник - 1 зубчик

Дукка - 2 ч. ложки

Лимон - 0,5 шт. (цедра) + дольки (за бажання)

Цибуля червона - 0,25 шт.

Перець чилі червоний - 0,25 шт.

Цибуля зелена - 1 стебло, лише зелена частина

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Покласти солодку картоплю в каструлю з солоною холодною водою, щоб вода покрила картоплю. Довести до кипіння, варити 10‑15 хвилин або до м'якості, потім злити. Відкласти.

2Тим часом пропарити капусту над киплячю водою впродовж 5 хвилин або доки вона не стане м'якою, але збереже форму шматочків.

3Нагріти оливкову олію в антипригарній сковороді на середньому вогні, потім додати очищений і дрібно нарізаний імбир і дрібно нарізаний часник. Смажити декілька секунд, обережно, щоб не згоріло, а потім перемішати з приправою дукка.

4Додати солодку картоплю і капусту, добре перемішати, приправити сіллю та перцем. Продовжувати готувати, іноді помішуючи, 6‑8 хвилин або доки рагу не почне ставати золотисто-коричневим. Додати тонко натерту лимонну цедру і нарізану дрібними кубиками червону цибулю, добре перемішати.

5Перекласти солодку картоплю та капусту в чашу, посипати тонко нарізаними червоним перцем чилі та зеленою цибулею, а потім додати лимонні дольки (за бажання), щоб вичавити сік на рагу.

сніданок вихідного дня

00:00

Nutrition Facts

Calories310 калорій
Sodium105 мг
Protein6 г
Cholesterol0 г
Sugar21,5 г
Total Fat4 г
Saturated Fat0,7 г
Total Carbohydrates55 г
Dietary Fiber14 г