овочеве рагу з печерицями
овочеве рагу з печерицями

Рагу овочеве з печерицями

  , ,   

7 Червня, 2018

Быстрый завтрак (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кабачки - 600 г

Печериці - 150 г

Помідори консервовані у власному соку - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія - 4 ст. ложки

Відвар овочевий - 4‑5 ст. ложок

Вино сухе біле - 3 ст. ложки

Сік лимонний - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Кабачки очистити і нарізати скибочками. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Часник порубати. Гриби нарізати скибочками.

2Обсмажувати на розігрітій олії кабачки, цибулю і часник 3 хвилини.

3Потім додати розрізані на четвертинки помідори та 3 ст. ложки томатного соку. До овочів додати гриби, влити вино, бульйон і лимонний сік. Тушкувати без кришки 15 хвилин на середньому вогні. Приправити рагу сіллю і перцем.

4При подачі оформити зеленню.

00:00