Рагу овочеве з фаршем

  ,   

4 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Картопля - 4 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

М'ясо - 400 г фаршу

Сметана - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Кріп або петрушка - 1 пучок

Вода - 150 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Солодкий перець нарізати маленькими шматочками, а 1,5 цибулини - маленькими кубиками.

2На дно мультиварки налити отію та покласти цибулю з солодким перцем. Включити режим «Випічка» на 20 хвилин. За цей час кілька разів перемішати овочі.

3Картоплю нарізати кружечками, а томати маленькими кубиками. Половину головки ріпчастої цибулі нарізати тонкою соломкою. Промити та дрібно порубати зелень.

4Покласти в мультиварку поверх обсмажених овочів шар картоплі, посолити та поперчити його. Далі викласти пухкий шар м'ясного фаршу (будь-якого) і посипати його різаною цибулею. Наступний шар в мультиварці - томати та зелень.

5Розвести у воді сметану та залити цією рідиною вміст мультиварки. Включити режим «Варка на пару» на 20 хвилин.

6Потім перемкнути на режим «Тушкування» і готувати страву ще 1 годину.

00:00