Рагу сирне з рисом

  , ,   

19 Квітня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир твердий - 120 г

Рис - 100 г

Перець солодкий - 100 г

Печериці консервовані - 50 г

Апельсини - 0,5 шт.

Шинка варена - 50 г

Зелений горошок заморожений - 50 г

Масло вершкове - 20 г + 1 ч. ложка

Бульйон м'ясний або курячий - 200 г

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Соус табаско

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зварити рис в підсоленій воді, додати зелений горошок і 0,5 солодкого перцю, нарізаного кубиками.

2СОУС: Борошно спасерувати на маслі, злегка остудити, влити бульйон і варити до загустіння. В соус покласти частину сиру, нарізаного дрібними кубиками, залишок солодкого перцю, шинку, печериці, нарізані соломкою, скибочки апельсина, соус табаско, сіль, перець. Добре перемішати.

3Рис з овочами покласти в кільцеву форму, змащену маслом, утрамбувати та перекинути на деко. В середину рисового кільця покласти соус. Посипати страву тертим сиром і запікати в духовці при 200°С до золотистої скоринки.

00:00