1Рибу почистити, видалити голову та плавники, розібрати на філе без кісток, потім нарізати порційними шматками.
2Шматки риби залити 2 л холодної води, довести до кипіння, покласти цибулю цілком, пучок зелені кропу, лавровий лист, насіння гірчиці, перець горошком, посолити і, зменшивши нагрів, варити 15 хвилин.
3СОУС: Борошно обсмажити на маслі, не допускаючи зміни кольору, потім розвести гарячим молоком і варити 5-7 хвилин. При необхідності соус розвести рибним бульйоном. Заправити соус лимонним соком, цукром, готовою гірчицею, додати хрін, посолити та перемішати.
4Подавати рибу з гірчичним соусом і гарніром з варених овочів або рису. Оформити зеленню та скибочкою лимона.