1Рибу й овочі очистити. Моркву натерти на крупній тертці. Печериці нарізати смужками, цибулю півкільцями.
2Готувати овочі в режимі «Випічка» 20 хвилин, додавши трохи олії.
3Рибу нарізати на шматочки та обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії, по 4 хвилини з кожного боку.
4ТОМАТНИЙ СОУС: Кетчуп, томатну пасту, борошно, червоний перець, сік лимона, сіль і чорний перець ретельно перемішати. Якщо соус вийшов густим, то долити 100 мл води.
5Додати до овочів в мультиварці спочатку соус, а потім шматочки обсмаженої риби. Акуратно перемішати, утоплюючи рибу в томатно-овочевий підливі. Туди ж влити 200 мл кип'яченої охолодженої води та продовжувати готувати в режимі «Тушкування» 20 хвилин.