Риба в томатно-овочевий підливі

  ,   

13 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба морська - 500 г

Печериці - 200 г

Цибуля - 2 шт. великі

Морква - 2 шт.

Томатна паста - 3 ст. ложки

Борошно - 0,5 ст. ложки

Кетчуп - 2 ч. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Олія

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу й овочі очистити. Моркву натерти на крупній тертці. Печериці нарізати смужками, цибулю півкільцями.

2Готувати овочі в режимі «Випічка» 20 хвилин, додавши трохи олії.

3Рибу нарізати на шматочки та обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії, по 4 хвилини з кожного боку.

4ТОМАТНИЙ СОУС: Кетчуп, томатну пасту, борошно, червоний перець, сік лимона, сіль і чорний перець ретельно перемішати. Якщо соус вийшов густим, то долити 100 мл води.

5Додати до овочів в мультиварці спочатку соус, а потім шматочки обсмаженої риби. Акуратно перемішати, утоплюючи рибу в томатно-овочевий підливі. Туди ж влити 200 мл кип'яченої охолодженої води та продовжувати готувати в режимі «Тушкування» 20 хвилин.

00:00