1Розділити рибу на порційні шматки. Овочі вимити й очистити. Цибулю та моркву нарізати тонкою соломкою. Печериці вимити, обсушити та нарізати тонкими брусочками.
2Налити в варильну ємність 1 ст. ложку олії та пасерувати цибулю з морквою в режимі «Випічка» 10 хвилин. Перекласти підготовлені овочі в окремий посуд.
3Додати в мультиварку олію та обсмажувати шматки риби з двох боків в тому ж режимі 10 хвилин.
4Вичавити з лимона сік, змішати з водою, томатною пастою, борошном, чорним меленим перцем і сіллю. Повернути пасеровані овочі в мультиварку і все залити соусом, обережно перемішати, щоб не пошкодити шматки риби. Готувати в режимі «Тушкування» 20 хвилин.