Риба з овочами в томаті

  ,   

3 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Хек - 3 середніх тушки

Печериці - 200 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Томатна паста - 3 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Вода - 200 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Розділити рибу на порційні шматки. Овочі вимити й очистити. Цибулю та моркву нарізати тонкою соломкою. Печериці вимити, обсушити та нарізати тонкими брусочками.

2Налити в варильну ємність 1 ст. ложку олії та пасерувати цибулю з морквою в режимі «Випічка» 10 хвилин. Перекласти підготовлені овочі в окремий посуд.

3Додати в мультиварку олію та обсмажувати шматки риби з двох боків в тому ж режимі 10 хвилин.

4Вичавити з лимона сік, змішати з водою, томатною пастою, борошном, чорним меленим перцем і сіллю. Повернути пасеровані овочі в мультиварку і все залити соусом, обережно перемішати, щоб не пошкодити шматки риби. Готувати в режимі «Тушкування» 20 хвилин.

00:00